DSC_0604

Bedrijfsuitje

€24,99

  • uitjes vanaf
Vriendinnenuitje

Vriendinnen uitjes

€8,50

  • uitjes vanaf
paper daisy

Familie uitje

€24,99

  • uitjes vanaf
vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

€24,99

  • uitjes vanaf
pexels-pavel-danilyuk-5858163

Vrienden uitjes

€8,50

  • uitjes vanaf

Een onvergetelijke dag uit begint bij

UITJE-BOEKEN.NL

 

 

Om een toffe en interactief bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag samen te stellen kun je kiezen uit verschillende activiteiten en locaties. Een activiteit moet natuurlijk vooral een onvergetelijke beleving zijn.

Met onze kennis en ervaring kunnen we verschillende arrangementen voor je samenstellen die volledig op maat samengesteld zijn, zodat het precies past bij het budget en het doel van het bedrijfsuitje.

 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet, lunch /diner of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

Ontwerp zonder titel

Sophia's Italian Beekbergen

Ontwerp zonder titel

Restaurant Boshuis

3

Dubbel Dutch Lochem

Ontwerp zonder titel

Boerderij Sallandshoeve