Toeren op een e-chopper

Ga erop uit met je gezin en ontdek op stoere manier de prachtige omgeving van de Veluwe, de Achterhoek of de Sallandse Heuvelrug. Er is keuze uit verschillende routes.

De e-choppers zijn milieuvriendelijk en leveren een bijdrage aan de verduurzaming. De actieradius van één accu is ruim 50 km en hij gaat 25 km per uur.

Bekijk hieronder alle locaties en en boek direct je dagje uit. Vragen, ben je met een grote groep of wil je het arrangement uitbreidenVraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Let op! Onderstaande opties zijn complete arrangementen, wil je iets anders? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij maken jullie dag helemaal compleet op maat!

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Locaties: 

Kosten extra opties:

90 - 120 minuten

vanaf 2 personen

vanaf €27,50 p.p.

Verschillende opties

vraag vrijblijvend een offerte aan

 
VELUWE BEEKBERGENVanaf

€45,95 p.p.


uitje bekijken

VELUWE ARNHEMVanaf

€45,95 p.p.


uitje bekijken

ACHTERHOEK LOCHEMVanaf

€45,95 p.p.


uitje bekijken

SALLAND HOLTENVanaf

€27,50 p.p.


uitje bekijken

E-choppers

Toeren langs de mooiste plekjes!

Opstappen en wegrijden. Vertrek vanuit je locatie naar keuze per E-chopper en geniet van de mooie route en ontdek de prachtige omgeving. Na een heerlijke middag toeren sluit je af en geniet je van een heerlijke lunch of diner.

Milieuvriendelijk, geruisloos en een bijdrage aan de verduurzaming. Opstappen en wegrijden met een actieradius van ruim 50 km met één accu.

 
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten