Het schietarrangement

Een wedstrijd boogschieten tegen je collega’s, vrienden of familie. Tegenwoordig een veel geboekt event waarbij richtingsgevoel, focus en een vaste hand het verschil kunnen maken.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

90 minuten

vanaf 15 personen

vanaf €24,99 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is het schietarrangement?

Een avond gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma "Jongens Tegen De Meisjes"

De instructeurs leren de deelnemers de basis van het boogschieten. Hoe om te gaan met de boog. En wanneer iedereen de smaak te pakken heeft, zullen de teams het tegen elkaar gaan opnemen. Welk team kan het beste met de druk omgaan? Uiteraard waken de instructeurs over de veiligheid.

In “de rust” van het boogschieten bieden wij de mogelijkheid om ballonnen kapot te knallen met een blaaspijp. Misschien een deja vu. Zelf de pijltjes draaien en dan in de blaaspijp en mikken maar.

Het papier van het tijdschrift zoals de Donald Duck waren hier heel geschikt voor. Beleef nog een keer dat gevoel. En je zult merken dat het nog evenveel plezier maakt als vroeger.

 

Boogschieten

Richtingsgevoel, focus, en een vaste hand het verschil kunnen maken
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten