City Games

Een stad, dorp of park naar keuze bij u in de buurt of gewoon op één van onze gezellige locaties. Wie is de fanatiekeling van de groep? Bij het spel City Games heb je de keuze uit verschillende interactieve spellen. 

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

90 - 120 minuten

vanaf 15 personen

vanaf €24,99 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is een
City Game?

Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan. Wie is de fanatiekeling van de groep?

Bij het spel City Games heb je de keuze uit 5 verschillende thema's. We hebben de thema's Sherlock Holmes, Shoot Out, The Wedding Planner, Escape Game en Kolonisten.

Elk team ontvangt een tablet en samen met je team ga je de straat op en de strijd aan met de andere teams. Het spel wordt gecommuniceerd via de tablet, van opdrachten en vragen tot bewegwijzering.

Samenwerken is cruciaal om het spel te winnen. Het spel City Games is geschikt voor jong en oud!

Hoe werkt City Games

Het spel wordt begeleid door een activiteitenbegeleider, zo kan iedereen optimaal van het spel genieten.

 

De groep word verdeeld over diverse teams. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren of geld te verzamelen om het spel te winnen. Dit doe je door middel van het uitvoeren van de opdrachten, te bespioneren, stelen en raadsels op te lossen.

De tablets staan in contact met de activiteitenbegeleider en heeft een simpel systeem. Dit zorgt ervoor dat het voor iedereen goed te bedienen is. Het gebied waar het spel in word gespeeld, is ongeveer 5 kilometer.


 
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten