Ik hou van Holland

Wie kent dit TV programma nu niet? De Quiz die gegarandeerd zorgt voor een gezellige avond vol humor. Of het nu om een vrijgezellenfeest gaat of om een familiedag, Er is heel veel mogelijk. De invulling van het spel kunnen we zodanig aanpassen dat het helemaal past bij de groep.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

90 minuten

vanaf 15 personen

vanaf €24,99 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is ik hou van Holland

Dit spel is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Categorieën zoals sport, muziek en  komen aan bod, maar ook je kennis over BN-ers word op de proef gesteld. Het welbekende onderdeel meezingen met een koptelefoon op kan natuurlijk niet ontbreken. Kunnen je teamgenoten raden om welk nummer het gaat? Ga jij de strijd aan in dit te gekke spel?!

Of het nu om een vrijgezellenfeest gaat of om een familiedag, Er is heel veel mogelijk. De invulling van het spel kunnen we zodanig aanpassen dat het helemaal past bij de groep.

 

Ik hou van Holland

Gegarandeerd een gezellige avond!

Hoe werkt ik hou van Holland?

Het spel wordt begeleid door een activiteitenbegeleider, zo kan iedereen optimaal van het spel genieten.

 

De deelnemers worden verdeeld over teams bestaande uit verschillende leeftijden. Het spel bestaat uit diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten.

De vragen bij Ik hou van Holland kunnen gaan over: sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit UITJE-BOEKEN om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.


 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten