Foute Hit Bingo

De Foute Hit Bingo is gegarandeerd een avond lachen. Een ideale activiteit voor jullie familiedag, bedrijfsuitje of vrienden dag. De Foute Hit Bingo is afgeleid van de welkbekende bingo maar dan in een ander jasje. 

Tijdens het spel verschijnen de bingokaarten op tafel en geeft Martino de XL bingomolen een slinger.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

90 tot 120 minuten

vanaf 30 - 100 personen

vanaf €36,50 p.p. excl. btw

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is een
Foute Hit bingo?

Een avond gegarandeerd lachen.

De muziek word gestart en hoor bij het bingo getal de één na de andere foute hit die word gedraaid. Raad jij de titels of artiest en heb jij als eerste bingo?

Bij een "valse bingo" is het natuurlijk helemaal feest! Het karaokescherm komt te voorschijn en degene met de valse bingo mag zoals gebruikelijk een liedje zingen. Kortom gegarandeerd een hilarische en gezellige avond met Martino en zijn Foute Hit Bingo. 

 

 

Foute Hit Bingo

De welbekende bingo maar dan in een ander jasje

 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten