Samen genieten

Gezellig een middag bij kletsen onder het genot van een high tea? Dat kan! Onbeperkt thee of koffie met zoete en hartige lekkernijen. Tip, combineer een high tea met een wandelarrangement. 

Bekijk hieronder alle locaties en en boek direct je dagje uit. Vragen, ben je met een grote groep of wil je het arrangement uitbreidenVraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Let op! Onderstaande opties zijn complete arrangementen, wil je iets anders? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij maken jullie dag helemaal compleet op maat!

 
 

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Locaties: 

Kosten extra opties:

vanaf 2 personen

€24,95 p.p.

Verschillende opties

vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet, lunch /diner of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten