Escape room experience

In plaats van opgesloten te worden in
een ruimte start ieder team van 5 tot 6 personen met een grote houten kist met een hangslot er aan. Ga jij samen met je team de strijd aan?

Bij groepen van 75 personen of meer daalt de per persoonsprijs, afhankelijk van hoe groot de groep is. Het is mogelijk om de activiteit voor een lager aantal personen te boeken. Wij hanteren een minimum tarief van € 1.250,- excl. BTW.=

 

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

45, 60 of 75 minuten

vanaf 15 - 100 personen

vanaf €32,50 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is een
Ecape room?

Of het nu om een vrijgezellenfeest gaat of om een familiedag. Een escape room is een hele leuke en interactieve activiteit. Door de diverse onderdelen is er altijd wel iemand in je team die jullie verder helpt met het kraken van de code.

De kist is gevuld met een volgend object dat op slot zit, verschillende vragen, kaarten, opdrachten en objecten waarmee je steeds nieuwe codes en hints kan verdienen.

Het draait nu niet om het ontsnappen, maar juist om het ontrafelen van zoveel mogelijk opdrachten en het kraken van de meeste sloten. Hierdoor blijft iedereen continu betrokken en wordt er door alle teams tot op de laatste minuut gestreden voor de winst. 

 

Escape room experience

Laat je hersen kraken en ga in verschillende teams de strijd aan.
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten