PubQuiz

Vanaf 15 personen 
€ 24,99 p.p. incl btw


  • Duur: 120 minuten
  • Vanaf 15 personen
  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • Vanaf €24.99 p.p incl. btw
  • Mogelijkheid tot upgraden met verschillende BBQ, buffet en andere arrangementen

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor een familiedag, teambuilding of vrijgezellenfeest?

Laat je hersen kraken en ga in verschillende teams onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster de strijd aan. De pubquiz is een mix van grappige, verrassende en moeilijke vragen, maar er komen ook verschillende doe-opdrachten aan bod. 

 

 

PubQuiz

Laat je hersen kraken en ga in verschillende teams de strijd aan.

Wat is PubQuiz

Of het nu om een vrijgezellenfeest gaat of om een familiedag. Er is heel veel mogelijk. De invulling van het spel kunnen we zodanig aanpassen dat het helemaal past bij de groep.

Wie kent dit TV programma nu niet? De quiz die gegarandeerd zorgt voor een gezellige avond vol humor. Dit spel is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Categorieën zoals sport, muziek en  komen aan bod, maar ook je kennis over BN-ers word op de proef gesteld. Het welbekende onderdeel meezingen met een koptelefoon op kan natuurlijk niet ontbreken. Kunnen je teamgenoten raden om welk nummer het gaat? Ga jij de strijd aan in dit te gekke spel?!

Hoe werkt PubQuiz

Het spel wordt begeleid door een activiteitenbegeleider, zo kan iedereen optimaal van het spel genieten.

De deelnemers worden verdeeld over teams bestaande uit verschillende leeftijden. Het spel bestaat uit diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten. De vragen bij Ik hou van Holland kunnen gaan over: sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit UITJE-BOEKEN om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

 

Deze activiteit in combinatie met 
eten of drinken?

 
We hebben verschillende mogelijkheden om het arrangement uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ arrangement of een lunch buffet.