Jongens tegen de meisjes

Vanaf 15 personen 
€ 24,99 p.p. incl btw


  • Duur: 75 -90 minuten
  • Vanaf 15 personen
  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • Vanaf €24.99 p.p incl. btw
  • Mogelijkheid tot upgraden met verschillende BBQ, buffet en andere arrangementen

Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes

Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden.

 

 

Jongens tegen de Meisjes

Welk geslacht is slimmer en behendiger? 

Wat is Jongens tegen de Meisjes

Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau.

Welk geslacht is slimmer en behendiger? Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Hoe werkt Jongens tegen de Meisjes

Het spel wordt begeleid door een activiteitenbegeleider, zo kan iedereen optimaal van het spel genieten.

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende teams bestaande uit mannen of vrouwen in verschillende leeftijden. Er kan gedacht worden aan het mannen-vrouwen spel, hierbij worden er vragen gesteld aan de mannen over de vrouw en andersom. De vrouwen dienen hierbij met een mannenbril te kijken naar de mannen en andersom. BN’ers uitbeelden, tekenen, letterpakken en nog veel meer plezier.
Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van echte buzzers. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit UITJE-BOEKEN om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Deze activiteit in combinatie met 

eten of drinken?

 
We hebben verschillende mogelijkheden om het arrangement uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ arrangement of een lunch buffet.