Escape Tours

Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. 

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

120 minuten

vanaf 4 personen

vanaf €7,50 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is een Escape Tour

Om de geheime uitgang te vinden moeten jullie eerst alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen.

Aan de hand van onze app dwalen jullie door de binnenstad waardoor je ook nog langs de leukste plekjes van de stad naar keuze komt. En zetten jullie een snelle tijd neer?

Dan bemachtigen jullie een plekje op de Wall of Fame van de stad. De zoektocht van deze citygame begint op verschillende aangegeven plekken.

 
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten