Highland Games

Een uitdagend parcours vol leuke onderdelen zoals bijvoorbeeld verschillende shooting games, boomstamwerpen of touwtrekken. Dit zijn nog maar een paar onderdelen van de Highland Games. Ga terug in de tijd en speel de 18e eeuwse traditionele clanspelen uit de Hooglanden van Schotland. 

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

+- 120 minuten

vanaf 15 personen

vanaf €24,99 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is Highland Games?

Trek een kilt aan en zet de schotse baret op en ga de strijd met elkaar aan.
Bij de Highland Games gaat het niet alleen om kracht maar zeker ook om behendigheid en samenwerking. Een actief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellige familiedag? Alles is mogelijk. Je kunt zelf een pakket samenstellen bestaande uit verschillende games. De Highland Games bestaan uit minimaal 6 games.

De Highland Games worden gespeeld in de buitenlucht, verzorgd met een lekker hapje en drankje en de dag word in stijl afgesloten met een heerlijke bbq of buffet.

 

Highland Games

het actieve en sportieve uitje!
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten