Jongens tegen de meisjes

Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

75 tot 90 minuten

vanaf 15 personen

vanaf €24,99 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is jongens tegen de meisjes?

Een avond gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma "Jongens Tegen De Meisjes"

Welk geslacht is slimmer en behendiger? Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel "Jongens tegen de Meisjes" gegeven. Verschillende vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht.

Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden.

 

Hoe werkt jongens tegen de meisjes?

Het spel wordt begeleid door een activiteitenbegeleider, zo kan iedereen optimaal van het spel genieten.

 

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende teams bestaande uit mannen of vrouwen in verschillende leeftijden. Er kan gedacht worden aan het mannen-vrouwen spel, hierbij worden er vragen gesteld aan de mannen over de vrouw en andersom.

De vrouwen dienen hierbij met een mannenbril te kijken naar de mannen en andersom. BN’ers uitbeelden, tekenen, letterpakken en nog veel meer plezier.Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van echte buzzers.


 

Jongens tegen de Meisjes

Gegarandeerd een avond lachen!

 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten