City Games

Vanaf 15 personen 
€ 24,99 p.p. incl btw


  • Duur: 90 -120 minuten
  • Vanaf 15 personen
  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • Vanaf €24.99 p.p incl. btw
  • Mogelijkheid tot upgraden met verschillende BBQ, buffet en andere arrangementen

City Game kan op elke gewenste locatie worden gespeeld!

Een stad, dorp of park naar keuze bij u in de buurt! Wie is de fanatiekeling van de groep? Bij het spel City Games heb je de keuze uit verschillende interactieve spellen

 

 

City Games

Het interactieve uitje!

Keuze uit 5 verschillende thema's 

Wat is CityGames

Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan. Wie is de fanatiekeling van de groep? 

Bij het spel City games heb je de keuze uit 5 verschillende thema's. We hebben de thema's Sherlock Holmes, Schoot Out, The Wedding Planner, Escape game en Kolonisten. Elk team ontvangt een tablet en samen met je team ga je de straat op en de strijd met de andere teams aan. Het hele spel wordt gecommuniceerd via de tablet, van opdrachten tot vragen tot bewegwijzering. Samenwerken is cruciaal om het spel te winnen. Het spel City Games is geschikt voor jong en oud!

Hoe werkt CityGames

Het spel wordt begeleid door een activiteitenbegeleider, zo kan iedereen optimaal van het spel genieten.

De groep word verdeeld over diverse teams. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren of geld te verzamelen om het spel te winnen. Dit doe je door middel van het uitvoeren van de opdrachten, te bespioneren, stelen en raadsels op te lossen. De tablets staan in contact met de activiteitenbegeleider en heeft een simpel systeem, dit zorgt ervoor dat het voor iedereen goed te bedienen is. Het gebied waar het spel in word gespeeld, is ongeveer 5 kilometer.

 

Deze activiteit in combinatie met 
eten of drinken?

 
We hebben verschillende mogelijkheden om het arrangement uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ arrangement of een lunch buffet.