Loopfies Holten

Maak kennis met 's werelds eerste elektrische loopfiets. De loopfiets is geschikt voor een personeelsuitje, familiedag, vriendendag of vrijgezellendag.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

verschillende mogelijkheden

tot 15 personen

vanaf €25,50 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wat is een loopfiets?

Een unieke fiets voorzien van een loopband.

Met de loopfiets bereik je met een normale wandelinspanning een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur. Een actief uitje die ook nog eens super leuk is om te doen.

Ontspannend genieten van de natuur op een originele manier. De loopfiets is geschikt voor een personeelsuitje, familiedag, vriendendag of vrijgezellendag.

 

Huur een loopfiets

Het interactieve uitje!
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten