Happen en stappen

Vanaf verschillende locaties in Gelderland en Overijssel kan je de mooiste wandelroutes wandelen. Na het wandelen genieten van een heerlijke high tea, lunch of diner? 

Bekijk hieronder alle locaties en en boek direct je dagje uit. Vragen of wil je het arrangement uitbreiden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 
 

Tijdsduur:

Groepsgrootte:

Standaard kosten:

Kosten extra opties:

90 - 120 minuten

vanaf 4 personen

vanaf €14,50 p.p. 

vraag vrijblijvend een offerte aan

 
VELUWE BEEKBERGENVanaf

€14,50 p.p.


uitje bekijken

VELUWE ARNHEMVanaf

€27,50 p.p.


uitje bekijken

ACHTERHOEK LOCHEMVanaf

€14,50 p.p.


uitje bekijken

VELUWE LOENENVanaf

€14,50 p.p.


uitje bekijken

 Wat is een wandel arrangement?

Het arrangement voor jong en oud

 

Vanaf verschillende locaties in Gelderland en Overijssel kan je de mooiste wandelroutes wandelen. We hebben de mooiste wandelroutes geselecteerd die te wandelen zijn vanaf 1,5 km tot zelfs 15 km.

Bij het arrangement ontvang je een boekje met hierin de wandelroutes. Ook hebben we rekening gehouden met de allerkleinsten. Ga je wandelen met kids? We hebben een leuke speurtocht toegevoegd aan de wandelroutes.

 

 
 
 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

Al gedacht om jullie bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest heerlijk af te sluiten met een warm/koud buffet,
lunch /
diner
of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

Een complete dag met een culinaire afsluiter. We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!

 


SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten