Ontwerp zonder titel

lunch arrangement

Wandelen

  • €14,50
1

high Tea arrangement

Wandelen

  • €24,95
 

Deze activiteit voor een familiedag, bedrijfstuitje of een vrijgezellenfeest?

Of je nu kiest voor een avontuurlijke teambuilding-ervaring, een gezellige familiedag vol plezier en lachen, of een vrijgezellenfeest dat nog lang zal worden herinnerd, onze activiteiten vormen de ideale basis voor een geweldige dag. 

Voeg een heerlijke lunch of diner toe om de dag af te sluiten in stijl of smul van een smakelijk buffet of barbecue met je favoriete mensen.

Bij Uitje-Boeken streven we ernaar om elk uitje tot in de puntjes te verzorgen

Ontdek de prachtige omgeving en spot de big five

Bij het reserveren van het arrangement ontvang je verschillende wandelroutes. Speciaal voor de kids is er een speurtocht. Er is ook een kinderwagen en rolstoelvriendelijke wandelroute beschikbaar.

Sommige wandelroutes starten niet vanaf de locatie waar de lunch/high tea plaatsvind en zijn max. 10 min rijden. Toegang(kaart) tot het Nationaal Park de Hooge Veluwe is niet inbegrepen.

 
E-chopper arrangementVanaf

€45,95 p.p.


Uitje bekijken

High BeerVanaf

€24,95 p.p.


Uitje bekijken

Escape ToursVanaf

€24,99 p.p.


uitje bekijken

Ereveld LoenenVanaf

€14,50 p.p.


Uitje bekijken

 

Extra opties

ARRANGEMENTEN

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

Wil je een complete dag uit? Het wandelarrangement is perfect te combineren met een bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest? UITJE-BOEKEN heeft verschillende activiteiten die perfect gecombineerd kunnen worden. En de dag heerlijk af sluiten met een warm/koud buffet, lunch /diner of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!