Geniet van een heerlijke high beer

Dubbel Dutch Lochem heeft een knus huiskamergevoel. Het interieur is bruin caféachtig, waardoor je lekker tot rust komt. Dubbel Dutch Lochem aan de rand van Lochem.

Een high beer bij Dubbel Dutch Lochem kost €24,95 per persoon. Hiervoor krijg je 5 speciaal bieren met bijpassende hapjes. Tijdens de High Beer krijg je een uitleg over het merk Hert Bier en alle speciaal bieren die geschonken worden.

In het kort over Hert Bier: Hert Bier is ontstaan vanuit vriendschap, toegewijd ondernemerschap en een specialisme in het brouwen van speciaalbier. Met onze roots op de prachtige Veluwe is het wat ons betreft een kwestie van geduld tot heel Holland Hert Bier drinkt. Proost op het leven

pexels-pavel-danilyuk-5858163

arrangement

High Beer

  • €24,95

Hert Bier

Tijdens de high beer krijg je een uitleg over het merk Hert Bier en alle speciaal bieren die geschonken worden.  

Kom ook genieten van een gezellige high beer samen met je vrienden, familie of collega's.

Dubbel Dutch Lochem is een sfeervol en gezellig restaurant. De ideale locatie voor een high beer.

Tijdens de high beer krijg je 5 verschillende soorten speciaal bieren met bijpassende hapjes. Het perfecte uitje en gegarandeerd een leuke avond!


 
 
 

Groepsactiviteit

ARRANGEMENT

 

 


OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Wil je een complete dag uit? De high Beer is perfect te combineren met een bedrijfsuitje, familiedag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest? UITJE-BOEKEN heeft verschillende activiteiten die perfect gecombineerd kunnen worden. En de dag heerlijk af sluiten met een warm/koud buffet, lunch /diner of een BBQ? Bij ons zijn er veel mogelijkheden.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld die elke activiteit of gelegenheid compleet maakt. Onder het genot van een hapje of drankje op een laagdrempelige manier de dag af te sluiten in één van onze gezellige horeca locaties.  

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden en alle arrangementen die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Jullie dag helemaal op maat!SOPHIA'S ITALIAN 
Beekbergen


RESTAURANT BOSHUIS
Arnhem


BRASSERIE DUBBEL DUTCH 
Lochem


BOERDERIJ SALLANDSHOEVE
Nieuw-Heeten