#1 Kinderboerderij Dondertman

De kinderboerderij staat bekend om haar uitgebreide verzameling dieren! Naast de gebruikelijke boerderijdieren zoals kippen, vogels, varkens, schapen en geiten, verwelkomen ze ook wallaby's, alpaca's, Schotse Hooglanders, herten, schildpadden en niet te vergeten 'Sammy': de blauw-gele Ara die vanaf het terras iedereen hartelijk begroet. Een onvergetelijke ervaring is het Knuffelhuis, waar kinderen onder toezicht jonge konijntjes en cavia's kunnen knuffelen.

De geliefde speeltuin van Dondertman heeft een ruim grasveld met allerlei leuke attracties. Van spannend skelteren op een uitdagend parcours, glijbanen en klimrekken tot eindeloos rondjes draaien in de draaimolen. Als het weer meezit, zorgen ze voor verfrissende sproeiers. Of ontdek het zand- en waterspeeltoestel. Bovendien heeft Dondertman een speelkelder waar kinderen zich kunnen uitleven met bouwblokken.

 
 
 
 

#2 Escape Tours

Daag jezelf uit en probeer binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad te ontdekken! Een Escape Tour biedt een unieke gelegenheid om samen met vrienden of familie een stad te verkennen. Via onze handige app zwerven jullie door de stad op zoek naar aanwijzingen.

Beantwoord uiteenlopende vragen en voltooi leuke opdrachten. Als je goed presteert, ontvang je nieuwe hints die je stap voor stap naar de verborgen uitgang leiden. Elke stad heeft haar eigen intrigerende verhaal en bijpassende uitdagingen.

Het doel is om binnen 2 uur de uitgang te vinden. Lukt dat niet? Geen zorgen, je kunt nog steeds doorgaan met het spel. Maar als je wel binnen de tijd de uitgang vindt, maak je kans om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame!

 
 
 
 

#3 Toeren op een E-Chopper

Zoek je naar een leuke outdoor activiteit voor een familiereünie, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Wat dacht je van een ontspannen cruise langs het strand of door het prachtige landschap van de Achterhoek of Overijssel? Stap op een van onze elektrische choppers en laat je meenemen op een avontuurlijke reis om de betoverende omgeving van de Veluwe of Achterhoek te ontdekken.

De E-choppers zijn geschikt voor iedereen. Met hun moderne design en milieuvriendelijke manier van sightseeing, combineer je stijl met plezier.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je E-chopper tour voor die gezellige groep en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!